Vallès Gastronòmic i Terrassa de Vins a Terrassa
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Terrassa
Recinte Firal
Fira de Terrassa

Vallès Gastronòmic i Terrassa de Vins a Terrassa

   Terrassa / Vallès Occidental / Barcelona

  23/11/2018 a 25/11/2018  


El plaer del bon menjar i del bon beure torna a Terrassa! La ciutat es converteix en aparador de la gastronomia i el vi. Vine a degustar les excel·lències que cellers, cuiners i productors et tenen preparades.

El Vallès Gastronòmic + Terrassa de Vins reuneix el bon menjar i el bon beure en el Recinte Firal de Terrassa. Cellers, caves, artesans i restauradors portaran directament els seus productes perquè els visitants gaudeixin de la gastronomia catalana. Podrem fer degustacions de les seves excel·lències.

Confirmeu dates amb l’organització de la Fira.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.