Vic Wedding Weekend
Període
Hivern
Temàtica
Nuvis
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Vic
Recinte Firal
Vic Fires

Vic Wedding Weekend

   Vic / Osona / Catalunya Central

  01/02/2020 a 02/02/2020  


La Vic Weedding Weekend vol ser la referència a la Catalunya Central en el sector de les celebracions. L’1 i 2 de Febrer, Vic es convertirà en el punt de trobada entre professionals i clients del sector de l’oci, la moda i de l’hostaleria que aposten per un nou model econòmic en el sector de les celebracions, un sector que ha crescut molt en els últims anys, tant en l’ambit econòmic, com de professionalització amb especial rellevància a la comarca d’Osona.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.