REC.0 a Igualada
Data inici
08/05/2024
Data final
11/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Igualada
Espai
Barri del Rec
Codi Postal
08700
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

REC.0 a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona

       Barri del Rec

 08/05/2024 - 11/05/2024 


Rec.0 és una experiència efímera i vibrant que transforma el barri del Rec d’Igualada, a la comarca de l’Anoia, en un festival eclèctic de moda, cultura i gastronomia. Durant quatre dies, les velles fàbriques i adoberies del barri industrial es converteixen en pop-up stores de moda, on marques locals, internacionals i dissenyadors independents venen els seus estocs a preus únics.

Cada edició és una nova experiència, amb espais nous i marques emergents, creant un circuit canviant i emocionant. És una oportunitat per descobrir peces de marca a preus rebaixats i explorar noves propostes innovadores en un escenari metamòrfic. Després dels quatre dies, el barri torna a la normalitat, fusionant la indústria adobera amb els estudis de disseny i altres professions.

Però Rec.0 no és només moda; també és gastronomia i cultura. Amb més de 40 food trucks i pop-up bars, ofereix una experiència culinària de carrer única. A més, la música té un paper destacat amb una programació de concerts amb artistes locals i nacionals en diferents espais del circuit, abraçant una varietat d’estils contemporanis.

Consulta aquí la web oficial de REC.0 a Igualada.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Rec 2.0 (1) Rec 20.0 Igualada 2 (1) 43061 Rec.0 Experimental Stores Rec.0

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Rec 2.0 Igualada (1)



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.