Fira Comercial i Gastronòmica al Masnou
Data inici
11/05/2024
Data final
12/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Comerç local
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
El Masnou
Codi Postal
08320
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme del Masnou

Fira Comercial i Gastronòmica al Masnou

   El Masnou / Maresme / Barcelona

 11/05/2024 - 12/05/2024 


La Fira del Masnou, a la comarca del maresme,  promet un cap de setmana ple d’emocions i descobriments per a tota la família. Amb més de quaranta parades comercials i divuit restaurants participants, els visitants podran gaudir d’una àmplia varietat d’opcions gastronòmiques i productes locals.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 11 hores tots dos dies, amb diferents horaris per a les àrees comercial i gastronòmica. Dissabte, els concerts i l’animació continuarà fins a la una de la matinada, mentre que diumenge l’activitat finalitzarà a les 19 hores. Amb dos escenaris, un a cada àrea, els assistents podran gaudir d’activitats, concerts i espectacles per a tots els gustos i edats. Es preveu una àmplia programació que inclourà tallers, jocs i actuacions especialment pensades per als més petits.

Un dels atractius destacades de l’aspecte gastronòmic és l’enotast “Tasta el Masnou”, on els participants podran inscriure’s prèviament per degustar productes locals maridats amb vins de la DO Alella, acompanyats per un sommelier professional.

Més enllà de ser una oportunitat per conèixer l’oferta local, la Fira del Masnou és un punt de trobada per a la comunitat local i una ocasió per als visitants d’altres municipis per gaudir de l’ambient festiu, la música i la gastronomia local, tot aprofitant per descobrir els racons més encisadors d’aquesta localitat costanera.



  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4]

  Galeria d'imatges

Fira Comercial I Gastronòmica Al Masnou 2 (1) Fira Comercial I Gastronòmica Al Masnou 3 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Comercial I Gastronòmica Al Masnou (1) Fira Comercial I Gastronòmica Al Masnou 4 (1)



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.