Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó
Data inici
18/05/2024
Data final
19/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Barcelona
Comarca
Ribera d'Ebre
Municipi
Ascó
Codi Postal
43791
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
ajuntament d´ascó

Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó

   Ascó / Ribera d'Ebre / Barcelona

 18/05/2024 - 19/05/2024 


La Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó és un esdeveniment que se celebra a Ascó, un municipi situat a la comarca de la Ribera d’Ebre. Aquesta mostra té com a objectiu principal promoure i preservar les arts i oficis tradicionals, així com donar a conèixer el patrimoni cultural i artístic de la localitat.

Durant la Mostra d’Arts i Oficis, els visitants tenen l’oportunitat de conèixer de prop el treball dels artesans locals i descobrir les diferents tècniques i processos utilitzats en la seva feina. Els artesans solen mostrar en viu les seves habilitats i creacions, i els visitants poden interactuar amb ells, fer preguntes i fins i tot participar en tallers pràctics.

A més de les demostracions artesanals, la mostra també sol incloure altres activitats com ara exposicions d’artesania, concerts de música tradicional, espectacles de dansa, visites guiades al patrimoni històric i cultural del municipi, i una àmplia oferta gastronòmica amb productes locals.

Paral·lelament a la Mostra d’Arts i Oficis d´Ascó, tindrà lloc la 9a edició del Tastavins, la Mostra Intercomarcal de Vins d’Ascó.

El Tastavins d’Ascó és una oportunitat única per als amants del vi i els aficionats a la gastronomia de qualitat per descobrir i degustar els millors vins de la regió, alhora que gaudeixen d’una jornada d’oci i cultura en un ambient festiu i acollidor.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 4]

  Galeria d'imatges

Mostra D'arts I Oficis D'ascó 5 (1) Mostra D'arts I Oficis D'ascó 4 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Mostra Darts I Oficis Asco 2024 (1) Mostra D'arts I Oficis D'ascó 2 (1) Mostra D'arts I Oficis D'ascó 3 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.