Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Barcelona
Comarca
Ribera d'Ebre
Municipi
Ascó
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mostra d’Arts i Oficis d’Ascó

   Ascó / Ribera d'Ebre / Barcelona

  18/05/2019 a 19/05/2019  


Durant la Mostra d’Arts i Oficis carrers i places de la població es vestiran d’època i, tot passejant, podrem contemplar la destresa dels millors mestres artesans de Catalunya. Enguany el número d’artesans i expositors creix i s’amplien les zones de la fira. A més, es faran diversos tallers participatius amb mestres artesans de terrisseria miravetana, papiroflexia, cistelleria, joieria, etc. També gaudirem de visites guiades pel nucli antic, de viatges turístics amb Lo Roget, de tallers i exposicions. (Font: http://www.ascoturisme.cat)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.