Festa del Joguet a Figueres
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Clics i Joguines

Festa del Joguet a Figueres

Figueres / Alt Empordà / Girona

31/05/2020 > 31/05/2020

Figueres celebrarà la 25a Festa del Joguet amb una vuitantena d’expositors

Tindrà lloc el 20 de maig, durant tot el dia, a la plaça de Catalunya

L’Ajuntament de Figueres i el Museu del Joguet de Catalunya han presentat aquest matí la 25a edició de la Festa del Joguet, una trobada de compra-venda i intercanvi de joguets de col·lecció, que enguany comptarà amb una vuitantenta d’expositors provinents de Catalunya, de la resta de l’Estat, i de països com França, Holanda, Itàlia i Bèlgica. La festa, que tindrà lloc el diumenge 20 de maig a la plaça de Catalunya, s’organitza des de l’any 1993 amb la col·laboració de Guy Ablard.

La trobada de joguets figuerenca permetrà conèixer, comprar, vendre o intercanviar joguines que, com a molt noves, daten dels anys 80, com ara nines, cotxes, trencaclosques, zoòtrops i un munt de joguines per als amants del col·leccionisme. A més, amb motiu del 25è aniversari, es faran dues accions especials: una destinada als expositors i l’altre al públic de la festa.

Per als expositors, l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà crearà un pastís gegant en forma de baldufa, icona del Museu del Joguet, per commemorar els 25 anys, i a més, preparà 80 racions petites, també en forma de baldufa, per a cadascun dels expositors.
Per al públic fidel a la fira, el fotògraf Jordi Puig (amb la col·laboració del Museu del Joguet i del setmanari Empordà), ha organitzat una acció especial anomenada “El meu joguet preferit, segona oportunitat”, en què convidarà a tothom a retratar-se amb el seu joguet.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...