Festa del Joguet a Figueres
Període
Primavera
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Figueres
Espai
Rambla
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa del Joguet a Figueres

   Figueres / Alt Empordà / Girona

      Rambla

  04/06/2022 a 04/06/2022  


Festa del Joguet, una trobada de compra-venda i intercanvi de joguets de col·lecció, que enguany comptarà amb una vuitantenta d’expositors provinents de Catalunya, de la resta de l’Estat, i de països com França, Holanda, Itàlia i Bèlgica. La festa, que tindrà lloc el diumenge 20 de maig a la plaça de Catalunya, s’organitza des de l’any 1993 amb la col·laboració de Guy Ablard.

La trobada de joguets figuerenca permetrà conèixer, comprar, vendre o intercanviar joguines que, com a molt noves, daten dels anys 80, com ara nines, cotxes, trencaclosques, zoòtrops i un munt de joguines per als amants del col·leccionisme. A més, amb motiu del 25è aniversari, es faran dues accions especials: una destinada als expositors i l’altre al públic de la festa.

Per als expositors, l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà crearà un pastís gegant en forma de baldufa, icona del Museu del Joguet, per commemorar els 25 anys, i a més, preparà 80 racions petites, també en forma de baldufa, per a cadascun dels expositors.
Per al públic fidel a la fira, el fotògraf Jordi Puig (amb la col·laboració del Museu del Joguet i del setmanari Empordà), ha organitzat una acció especial anomenada “El meu joguet preferit, segona oportunitat”, en què convidarà a tothom a retratar-se amb el seu joguet.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.