Fira de la Carbassa a Calaf
Data inici
01/11/2024
Data final
01/11/2024
Període
Tardor
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Calaf
Espai
Plaça dels Arbres
Codi Postal
08280
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Calaf

Fira de la Carbassa a Calaf

   Calaf / Anoia / Barcelona

       Plaça dels Arbres

 01/11/2024 - 01/11/2024 


Calaf celebrarà, el dia de Tots Sants, la cinquena edició de la Fira de la Carbassa, un certamen que gira entorn del cultiu i l’artesania d’aquest fruit de tardor. La fira arribarà plena de novetats on la gastronomia, els ar­tistes locals i els jocs per a infants cada any guanyen més terreny. L’Ajuntament de Calaf, com organitzador de la fira, aposta fort per les innovacions i vol que es converteixi en una fira de tardor de referència a la Catalunya central. Per això, hi haurà un espai dedicat a la gastronomia anomenat “Tasta la carbassa” on es podran degustar tastos de carbassa durant tot el matí a preus popu­lars. La intenció és promoure d’aquesta manera els produc­tes gastronòmics de proximitat d’una manera molt especial.

Els visitants podran trobar parades d’artesa­nia feta amb carbassa, com objectes de decoració o utensi­lis per a la llar, així com estands relacionats amb el cultiu de la carbassa. Totes elles es desplegaran a la plaça dels Arbres i al llarg del Raval de Sant Jaume.

A més de les parades, no faltarà el Concurs de carbasses gegants, que enguany arribarà a la seva sisena edició.

Qui hi vulgui participar haurà de portar la seva carbassa gegant, de bon matí, a la plaça dels Ar­bres de Calaf perquè sigui pesada i verificada. Seguidament, es col·locaran totes les carbasses de manera que tothom qui vulgui les pugui admirar.

Les carbasses amb més pes seran les guanyadores. Hi haurà dues categories de premis, la general i la de l’Alta Segarra.

Falten 132 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De La Carbassa A Calaf Foto 1 (1) Fira De La Carbassa A Calaf Foto 2 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De La Carbassa A Calaf Cartell 2022 (1) Fira De La Carbassa A Calaf Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.