Agrofest, festival de la pagesia de la Vall d’en Bas
Data inici
08/06/2024
Data final
08/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
La Vall d'en Bas
Codi Postal
17176
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Agrofest, festival de la pagesia de la Vall d’en Bas

   La Vall d'en Bas / Garrotxa / Girona

 08/06/2024 - 08/06/2024 


La vitalitat del sector primari de la Vall d’en Bas, a la comarca de La Garrotxa,  es posa de manifest amb el llançament de l’Agrofest, el Festival de la Pagesia. Un esdeveniment que oferirà una àmplia gamma d’activitats destinades a tota la família amb l’objectiu de donar a conèixer les iniciatives agroalimentàries del municipi.

Programat pel dia 8 de juny de 2024 a la Cooperativa Verntallat, el Festival de la pagesia promet ser una experiència única, rica en diversió i continguts per a tots els gustos. Hi haurà activitats lúdiques, però també espais per a reflexionar sobre l’estat actual del món rural. Hi trobareu des de tallers pràctics de fer planter o formatge, fins a xerrades informatives, passant per conta contes, tastets, mostra de productes locals i actuacions musicals en directe.

L’Agrofest representa una oportunitat única per connectar amb les arrels rurals i fer valdre el sector primari de la Vall d’en Bas com un dels valors diferencials del municipi.

Consulta aquí la web oficial de Agrofest, festival de la pagesia de la Vall d’en Bas. Falten 10 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Agrofest Vall D´en BasInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.