Badaterra a Badalona
Període
Hivern
Temàtica
Salut/Bellesa/Benestar
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Badalona
Espai
Plaça Pompeu Fabra
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Badaterra a Badalona

   Badalona / Barcelonès / Barcelona

      Plaça Pompeu Fabra

  11/03/2022 a 13/03/2022  


BADATERRA és una fira temàtica que des del 2012 es dedica a promoure el consum responsable, sostenible, ecològic i solidari.

L’objectiu de la fira és impulsar l’adquisició de productes que ja en la seva producció han estat respectuosos amb el medi, seguint criteris de proximitat i de qualitat. Incentivar un consum responsable i ètic dels productes que consumim necessàriament a diari mitjançant xerrades, activitats i exposicions d’especialistes.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.