Boletus, Fira del Bolet a Isona i Conca Dellà
Període
Tardor
Temàtica
Bolets
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Pallars Jussà
Municipi
Isona i Conca Dellà
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Boletus, Fira del Bolet a Isona i Conca Dellà

   Isona i Conca Dellà / Pallars Jussà / Alt Pirineu

  23/10/2022 a 23/10/2022  


Com cada tardor, torna Boletus, la fira del bolet d’Isona i Conca Dellà. Així, carrers i places d’aquest bonic llogarret pallarès s’omplen de propostes alimentàries que tenen aquests preuats fruits de la tardor com a principals protagonistes. El visitant hi trobarà parades amb bolets frescos, secs o en conversa, però també altres propostes alimentàries com coques de bolets, llonganissa de bolets, etc.

Compta amb expositors tant del sector agroalimentari, com de l’artesanal. La fira està inclosa dins de les Jornades micològiques del Pallars Jussà, amb activitats durant la setmana prèvia a la fira: recollida de bolets al bosc, xerrades, cursos, etc. També, Concurs Boletus, la mostra gastronòmica, l’exposició de bolets, etc


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.