Brick Fest Live Barcelona
Data inici
05/04/2024
Data final
07/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
L'Hospitalet de Llobregat
Espai
La Farga de l´Hospitalet
Codi Postal
08901
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Brick Fest Live Barcelona

   L'Hospitalet de Llobregat / Barcelonès / Barcelona

       La Farga de l´Hospitalet

 05/04/2024 - 07/04/2024 


El Brick Fest Live Barcelona és un esdeveniment que celebra la cultura i la creativitat entorn als blocs de construcció LEGO. És una ocasió emocionant per a tots els fans de LEGO, des de nens fins a adults, per compartir la seva passió, explorar noves creacions i connectar amb altres aficionats.

Durant el Brick Fest Live Barcelona, els visitants poden gaudir d’una gran varietat d’activitats relacionades amb LEGO, com ara exposicions de construccions impressionants, concursos de construcció, àrees de joc amb milers de peces LEGO disponibles per als participants, tallers dirigits per experts en construcció amb LEGO, i oportunitats de compra de conjunts i peces de col·lecció.

Aquest esdeveniment no només és una gran oportunitat per als aficionats a LEGO per compartir la seva passió, sinó també per aprendre i inspirar-se en altres creadors, descobrir nous mètodes de construcció i posar a prova les seves habilitats de disseny.

El Brick Fest Live Barcelona és una experiència inoblidable per a tots els fans de LEGO, i proporciona un espai emocionant per explorar la infinita creativitat que aquests petits blocs poden inspirar.

Consulta aquí la web oficial de Brick Fest Live Barcelona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 2.5]

  Galeria d'imatges

Brick Fest Live Barcelona 6 (1) Brick Fest Live Barcelona 5 (1) Brick Fest Live Barcelona 3 (1) Brick Fest Live Barcelona 2 (1) Brick Fest Live Barcelona (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.