Brickània a Montblanc
Data inici
08/06/2024
Data final
09/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Conca de Barberà
Municipi
Montblanc
Codi Postal
43400
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Brickània a Montblanc

   Montblanc / Conca de Barberà / Camp de Tarragona

 08/06/2024 - 09/06/2024 


Aquest esdeveniment va néixer l’any 2015 amb la voluntat de ser un element d’atractiu turístic de Montblanc just a les portes de l’estiu. S’integra en el calendari d’activitats que continuarà amb Terrània al setembreClickània a l’octubre.

L’aposta pel món de Lego® es deu al fet que en els darrers anys ha augmentat molt el nombre d’aficionats a aquesta joguina (grans i petits). Que sigui al juny té sentit pel fet que acostuma a ser un dels moments de l’any amb menor activitat turística al municipi.

Brickània està adreçat als aficionats i col·leccionistes de bricks de Lego®, tanmateix, el públic menys especialitzat però curiós tindrà l’oportunitat de descobrir un món apassionant que va més enllà de la simple joguina.

Consulta aquí la web oficial de Brickània a Montblanc. Falten 50 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.