Connect’Art – Fira de joves creadors i creadores
Data inici
25/11/2023
Data final
25/11/2023
Període
Tardor
Temàtica
Artística
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Badalona
Espai
Plaça de Pompeu Fabra
Codi Postal
08912
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Baidu Jove

Connect’Art – Fira de joves creadors i creadores

   Badalona / Barcelonès / Barcelona

       Plaça de Pompeu Fabra

 25/11/2023 - 25/11/2023 


De 10 a 20h. La fira té com a objectiu convertir la ciutat en un espai de trobada creatiu on es facilita al jovent l’oportunitat de poder donar a conèixer, exposar, promocionar i intercanviar experiències a través dels seus projectes i la seva obra. L’esdeveniment inclourà un ampli ventall d’expressions artístiques i es podran trobar creacions relacionades amb la pintura, escultura, ceràmica, fotografia, artesania, disseny de roba, arts escèniques i creacions audiovisuals, entre d’altres. D’aquesta manera, es vol reforçar la viabilitat de projectes emprenedors dins del món artístic, així com ampliar la seva visibilitat a la ciutat.

Per tal de donar-li un valor afegit al Connect’Art 2023, a més de la trentena de parades que s’instal·laran, hi haurà diversos espais dedicats a tallers creatius i es portaran a terme intervencions que representin processos de creació en les quals hi hagi una participació activa del públic assistent.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Connect’art – Fira De Joves Creadors I Creadores Cartell 2023 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.