Equi Mollerussa
Període
Primavera
Temàtica
Animals
Territori
Lleida
Comarca
Pla d'Urgell
Municipi
Mollerussa
Espai
Recinte Firal
Fira de Mollerussa

Equi Mollerussa

   Mollerussa / Pla d'Urgell / Lleida

  08/05/2020 a 10/05/2020  


FIRA CANCEL•LADA. Mollerussa aposta per la competició eqüestre internacional amb el nou certamen EquiMollerussa.

EquiMollerussa estarà obert al públic general, sent l’entrada gratuïta, i es complementarà amb una àmplia oferta com espectacles eqüestres, exposicions de maquinària o una part gastronòmica

EquiMollerussa és un concurs morfològic de cavalls que reunirà en competició una setantena de criadors procedents de Catalunya i altres punts de l’Estat espanyol, a més de França, Suïssa i Guatemala. El certamen es presenta a més com a proposta d’oci familiar, ja que es podrà visitar de forma gratuïta i gaudir de tota una oferta complementària que inclourà competicions de salt, espectacles eqüestres, part gastronòmica, exposicions de maquinària i activitats formatives.

Més de 200 cavalls participaran entre els concursos morfològics i els de salts. El concurs de Mollerussa és puntuable per al Saló Internacional SICAB 2018 a Sevilla.

(Font: Fira de Mollerussa)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.