Festa de la Cirera i de les Plantes Aromàtiques
Període
Primavera
Temàtica
Cirera
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Paüls
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Festa de la Cirera i de les Plantes Aromàtiques

   Paüls / Baix Ebre / Terres del'Ebre

  04/06/2022 a 05/06/2022  


Arriba a Paüls una nova edició de la Festa de la Cirera i de les Plantes Aromàtiques. Durant uns dies, els visitants podran assaborir els productes locals del municipi i gaudir de les diferents activitats que hi tindran lloc: tallers, exposicions, esdeveniments musicals, balls de jotes.

Festa de la Cirera de Paüls: consells per fer la visita

Val la pena deixar el cotxe a la part baixa del nucli i enfilar pels carrerons irregulars i costeruts que porten al capdamunt de la vila. Allà trobem les restes del castell medieval i l’església de Santa Maria, d’un gòtic primerenc.

Des del davant del temple s’obre tota la vall. Enfront s’imposa el serrat de la Tossa i a la dreta, la muntanya de Montsagre. A l’est s’entreveu el perfil de la serra de Cardó i s’intueix, també, el curs de l’Ebre. Si afineu molt bé la vista, veureu com els cirerers despunten al fons, entre camps d’oliveres i ametllers.

Però si no els veieu, tampoc cal que forceu la vista… perquè sou a Paüls i, en aquest poble, sempre que es parla de cireres és millor obrir la boca que els ulls. Bon profit!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.