Festa de la Verema i el Vi de Verdú
Data inici
21/09/2024
Data final
22/09/2024
Període
Estiu
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Lleida
Comarca
Urgell
Municipi
Verdú
Codi Postal
25340
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Verdú

Festa de la Verema i el Vi de Verdú

   Verdú / Urgell / Lleida

 21/09/2024 - 22/09/2024 


La Festa de la Verema i el Vi de Verdú és un esdeveniment emblemàtic que se celebra a la localitat de Verdú, a la comarca de l’Urgell, a Catalunya. Aquesta festa té lloc generalment al setembre, coincidint amb l’època de la verema a la regió.

Durant la festa, els visitants poden gaudir d’una gran varietat d’activitats relacionades amb el món del vi i la viticultura. Es realitzen tastos de vins locals, visites a cellers, concursos de tastos, exhibicions de premsatge de raim, i altres activitats tradicionals com ara els balls de gegants i gralles.La Festa de la Verema i el Vi de Verdú , és la festa que promociona els vins de Verdú i la Vall del Corb, especialment.

Hi trobareu una Mostra de Vins, en la que hi ha cellers de la DO Costers del Segre, alhora que també hi ha actes que recorden la història agrícola de la vila.

A més de les activitats centrades en el vi, també hi ha propostes gastronòmiques amb plats típics de la zona, música en viu, artesania local i altres esdeveniments culturals que enriqueixen la celebració.

La Festa de la Verema i el Vi de Verdú és una oportunitat perfecta per a tots els amants del vi i la cultura catalana per conèixer i gaudir de la rica tradició vitivinícola de la comarca de l’Urgell.

Falten 204 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

festa de la verema Verdú festa de la verema Verdú festa de la verema Verdú festa de la verema Verdú

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa De La Verema I El Vi De Verdú festa de la verema Verdú Festa De La Verema Verdu (2)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.