Festa del Mercat a la Plaça a Amposta
Data inici
16/05/2024
Data final
19/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Històrica
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
Amposta
Codi Postal
43870
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa del Mercat a la Plaça a Amposta

   Amposta / Montsià / Terres del'Ebre

 16/05/2024 - 19/05/2024 


La Festa del Mercat a Amposta, a la comarca del Montsià,  és una recreació històrica que vol rememorar la vida de la capital del Montsià de principis de segle XX. Una celebració anual que combina la tradició i la modernitat. És un esdeveniment únic que omple els carrers de vida i color durant uns dies. Una experiència imprescindible per als amants de la cultura i la gastronomia de la regió.
Els visitants poden gaudir de l’ambient animat mentre passegen pels diferents estands, interactuen amb els venedors locals i descobreixen els sabors i aromes de la regió. A més de les compres, la Festa del Mercat també ofereix diverses activitats complementàries, com espectacles en viu, tallers artesanals, jocs per a nens i degustacions gastronòmiques. És una oportunitat perfecta per experimentar l’autenticitat i l’essència de la vida al mercat en un entorn festiu i acollidor.
Consulta aquí la web oficial de Festa del Mercat a la Plaça a Amposta.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Festa Del Mercat A La Plaça A Amposta (1) Festa Del Mercat A La Plaça A Amposta 2 (1) Festa Del Mercat A La Plaça A Amposta 3 (1) Festa Del Mercat A La Plaça A Amposta 4 (1) Festa Del Mercat A La Plaça A Amposta 5 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa Del Mercat A La Placa 2024 0 Festa Del Mercat A La Plaça D Amposta Cartell 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.