Festa del Pèsol Garrofal a Llavaneres
Data inici
12/04/2024
Data final
14/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Sant Andreu de Llavaneres
Codi Postal
08392
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de llavaneres

Festa del Pèsol Garrofal a Llavaneres

   Sant Andreu de Llavaneres / Maresme / Barcelona

 12/04/2024 - 14/04/2024 


La Festa Gastronòmica del Pèsol Garrofal de Llavaneres és un esdeveniment únic que celebra la riquesa culinària i agrícola de la comarca del Maresme. Aquesta festa, que se celebra anualment a Llavaneres, destaca el pèsol garrofal, un llegum autòcton que és una delícia per al paladar.

Durant la festa, els visitants tenen l’oportunitat de degustar una àmplia varietat de plats elaborats amb pèsol garrofal, des de guisats tradicionals fins a creacions culinàries innovadores. Els restaurants locals participen en la festa oferint menús especials centrats en aquest ingredient destacat, proporcionant una experiència gastronòmica completa.

A més de la gastronomia, la festa també inclou altres activitats com ara mercats de productes locals, música en directe, demostracions culinàries, tallers i activitats per a tota la família. És una oportunitat perfecta per conèixer i apreciar els sabors únics de la cuina del Maresme i descobrir el valor del pèsol garrofal com a patrimoni gastronòmic de la regió.

La Festa Gastronòmica del Pèsol Garrofal de Llavaneres és una celebració que uneix la comunitat local i els visitants en una experiència culinària memorable, destacant la importància de preservar i promoure els productes tradicionals i la cultura gastronòmica de la zona.

 

Consulta aquí la web oficial de Festa del Pèsol Garrofal a Llavaneres.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Pesol Llavaneres Foto (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa Pessol Llavaneres (1) Festa Del Pesol Llavaneres 2019 (1) Festa Del Pesol Llavaneres 2017 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.