Festa de la plantada de l’arròs a Amposta
Data inici
02/06/2024
Data final
02/06/2024
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
Amposta
Codi Postal
43870
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament d'Amposta

Festa de la plantada de l’arròs a Amposta

   Amposta / Montsià / Terres del'Ebre

 02/06/2024 - 02/06/2024 


Trobada d’artesania de les Terres de l’Ebre i Maestrat en motiu de la Festa de la Plantada d’Amposta, on s’ofereix als visitants participar en diverses activitats tradicionals al voltant de la plantada d’aquest cereal tan preuat. Una colla de pagesos mostra al públic com els avantpassats del Delta de l’Ebre sembraven els camps, una feina que va més enllà de cultivar arròs, una feina que manté viva la tradició del delta.

Falten 4 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Festa De La Plantada De L'arròs A Amposta Foto 3 Festa De La Plantada De L'arròs A Amposta Foto 2 Festa De La Plantada De L'arròs A Amposta Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa De La Plantada De L'arròs A Amposta Cartell 2022 Festa De La Plantada De L'arròs A Amposta Cartell 2019 Festa De La Plantada De L'arròs A Amposta Cartell 2021Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.