Festa de la Plantada de l’Arròs a Sant Carles de la Ràpita
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
Sant Carles de la Ràpita
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festa de la Plantada de l’Arròs a Sant Carles de la Ràpita

   Sant Carles de la Ràpita / Montsià / Terres del'Ebre

  22/06/2019 a 22/06/2019  


A l’Aula de la Fundació Plegadis, es podrà veure i participar activament de les Festa de la Plantada, podent entrar al camp per poder plantar l’arròs sota les explicacions i supervisió de pagesos avesats des de fa molts anys en aquestes tasques amb els mètodes tradicionals transmesos generació rere generació.

Simultàniament hi haurà a un fira de artesans locals on es podran veure i comprar els seus productes, a més de tot el ventall d’activitats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.