Festes i Fires de la Candelera – Festa del Cavall del Lluçanès
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Perafita
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Festes i Fires de la Candelera – Festa del Cavall del Lluçanès

   Perafita / Osona / Barcelona

  01/02/2020 a 02/02/2020  


La festa de la Candelera a Perafita es celebra el primer cap de setmana de febrer, en honor a la Verge de la Candelera (dia 2 de febrer) i a Sant Antoni (17 de febrer), i correspon a la festa Major d’hivern de Perafita.
Les activitats més populars giren al voltant de la missa, solemne, la benedicció (a la capelleta de Sant Antoni) de les banderes que desfilaran a la cercavila, el Passant pels carrers del poble on hi participen cavalls, mules, rucs, ponis i carruatges, cap-grossos de Perafita, les sardanes al migdia i les curses de cavalls i rucs al camí de can Carbó que es celebren el diumenge a la tarda i que han esdevingut tradició del poble.
Recentment s’ha incorporat a la festa de la Candelera la fira del Cavall del Lluçanès que incorpora una passejada amb cavall pels entorns del poble i una mostra d’empreses hípiques i de serveis relacionats amb el món dels cavalls.
(Font:AjPerafita)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.