Festes i Fires de la Candelera
Data inici
03/02/2024
Data final
04/02/2024
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Perafita
Codi Postal
08589
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Perafita

Festes i Fires de la Candelera

   Perafita / Osona / Barcelona

 03/02/2024 - 04/02/2024 


La festa de la Candelera a Perafita es celebra el primer cap de setmana de febrer, en honor a la Verge de la Candelera (dia 2 de febrer) i a Sant Antoni (17 de febrer), i correspon a la festa Major d’hivern de Perafita.
Les activitats més populars giren al voltant de la missa, solemne, la benedicció (a la capelleta de Sant Antoni) de les banderes que desfilaran a la cercavila, el Passant pels carrers del poble on hi participen cavalls, mules, rucs, ponis i carruatges, cap-grossos de Perafita, les sardanes al migdia i les curses de cavalls i rucs al camí de can Carbó que es celebren el diumenge a la tarda i que han esdevingut tradició del poble.
Recentment s’ha incorporat a la festa de la Candelera la fira del Cavall del Lluçanès que incorpora una passejada amb cavall pels entorns del poble i una mostra d’empreses hípiques i de serveis relacionats amb el món dels cavalls.
(Font:AjPerafita)


  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3]

  Galeria d'imatges

Festa De La Candelera A Perafita Foto 2 Festa De La Candelera A Perafita Foto 1

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Festa De La Candelera A Perafita Cartell 2022Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.