Festival Internacional del Circ a Girona
Període
Estiu
Temàtica
Artística
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Gironella
Espai
Pavelló Municipal - Fontajau
Recinte Firal
Fira de Girona

Festival Internacional del Circ a Girona

   Gironella / Gironès / Girona

      Pavelló Municipal - Fontajau

  17/02/2022 a 22/02/2022  


Després de l’extraordinari èxit de crítica i públic en les seves nou primeres edicions, amb més de 200.000 espectadors, Girona acollirà  l’únic festival internacional del circ del nostre país. A imatge dels grans festivals circenses de Moscou o Montecarlo, la propera edició del certamen ofereix una acurada selecció d’artistes entre els que figura l’elit mundial dels millors trapezistes, acròbates, malabaristes i pallassos arribats de tots els racons del planeta per a captivar-nos amb les seves proeses.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.