Fira Àgora a Ulldecona
Període
Tardor
Temàtica
ecològica
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
Ulldecona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Àgora a Ulldecona

   Ulldecona / Montsià / Terres del'Ebre

  14/05/2022 a 14/05/2022  


Torna la Fira Àgora a Ulldecona. Amb l’organització d’aquesta fira volem explicar al territori què és l’ESS i donar a conèixer alternatives de producció i consum més sostenibles, responsables i respectuoses amb el territori i les persones. També es vol oferir un espai de trobada per reflexionar i crear xarxa entre aquelles persones i iniciatives interessades en aquests model.

Durant la jornada es realitzen una sèrie de xerrades i taules rodones que, en anys anteriors, van anar sobre temes relacionats amb el consum conscient i alimentació, les energies renovables, les finances ètiques o la comunicació responsable, per posar uns exemples. A part es duen a terme activitats lúdiques per a les més petites i altres activitats d’oci.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.