Fira Àgora a Ulldecona
Data inici
13/04/2024
Data final
13/04/2024
Període
Tardor
Temàtica
Ecològica
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Montsià
Municipi
Ulldecona
Codi Postal
43550
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament Ulldecona

Fira Àgora a Ulldecona

   Ulldecona / Montsià / Terres del'Ebre

 13/04/2024 - 13/04/2024 


Torna la Fira Àgora a Ulldecona. Amb l’organització d’aquesta fira volem explicar al territori què és l’ESS i donar a conèixer alternatives de producció i consum més sostenibles, responsables i respectuoses amb el territori i les persones. També es vol oferir un espai de trobada per reflexionar i crear xarxa entre aquelles persones i iniciatives interessades en aquests model.

Durant la jornada es realitzen una sèrie de xerrades i taules rodones que, en anys anteriors, van anar sobre temes relacionats amb el consum conscient i alimentació, les energies renovables, les finances ètiques o la comunicació responsable, per posar uns exemples. A part es duen a terme activitats lúdiques per a les més petites i altres activitats d’oci.

Consulta aquí la web oficial de Fira Àgora a Ulldecona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Agora Ulldecona 2 (1) Fira Agora Ulldecona 1 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Agora Ulldecona (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.