Fira de Bruixes a Ripoll
Data inici
27/10/2023
Data final
29/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Esotèrica
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Ripoll
Espai
Barri Vell
Codi Postal
17500
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ripoll Comerç

Fira de Bruixes a Ripoll

   Ripoll / Ripollès / Girona

       Barri Vell

 27/10/2023 - 29/10/2023 


L’Esotèric Shopping Night, conegut també com la Fira de Bruixes, és de divendres a la tarda i fins diumenge al vespre. Tarots, vidents, astròlegs, bruixes i altres individus relacionats amb aquest sector seran a Ripoll per promoure els seus arguments, entre els quals la hipnosi, les neteges energètiques o el reiki. Les botigues que ho vulguin mantindran les portes obertes en horari nocturn.

Els carrers del Barri Vell s’ompliran alhora de paradistes en un certamen que s’ha afegit a les fires de més tradició ripollesa. Seixanta comerciants hi oferiran productes no només esotèrics. També n’hi haurà d’artesanals i gastronòmics. A banda de l’esperit més crematístic de la fira, s’han preparat cercaviles de percussió, sessions d’oracles col·lectius, la ruleta del Guirigall per premiar compres al comerç local amb vals de cent euros per gastar-hi, tallers infantils i una festa blanca a l’estil eivissenc, amb DJ Tete i Javi Torres. Els Diables de Ripoll protagonitzaran la cerimònia de la cremada de la Bèstia.

L’espai firal englobarà els carrers Sant Pere, Mossèn Cinto Verdaguer, i les places Sant Eudald, Gran i de la Lira. Quatre hores després de l’obertura de la fira, se’n farà la inauguració, divendres a les 8 del vespre, amb una dansa i ritual del foc amb Rut, Eva, i Exther, la bruixa de la Nova Era.

Consulta aquí la web oficial de Fira de Bruixes a Ripoll.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira De Bruixes A Ripoll Foto 1 Min Fira De Bruixes A Ripoll Foto 2 Min

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Bruixes A Ripoll Cartell 2023 Fira De Bruixes A Ripoll Cartell 2022 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.