Fira de Clicks a Badalona
Data inici
02/01/2024
Data final
05/01/2024
Període
Hivern
Temàtica
Clics i Joguines
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Badalona
Espai
Plaça de Pompeu Fabra
Codi Postal
08912
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
ClickiClack, Associació Catalana d’Amics dels Clicks

Fira de Clicks a Badalona

   Badalona / Barcelonès / Barcelona

       Plaça de Pompeu Fabra

 02/01/2024 - 05/01/2024 


La Fira oferirà una exposició de maquetes i jocs que es podrà visitar gratuïtament. Entre les maquetes destacades, es trobarà una reproducció en format Playmobil de l’arbre gegant de Nadal de la plaça Josep Tarradellas. A més, la Fira ha programat diverses activitats i jocs relacionats amb aquesta popular joguina, tots accessibles de forma gratuïta.

Els visitants tindran l’oportunitat de contemplar fins a 7 maquetes, que inclouen no només l’arbre gegant de Nadal de Badalona, sinó també escenaris com un pessebre i maquetes vinculades al món víking, entre altres temàtiques.

La Fira ofereix també diverses opcions per als assistents, com photocalls amb temàtica nadalenca, tant interiors com exteriors, i la possibilitat de participar en activitats i jocs amb la possibilitat de guanyar diversos premis. Un dels jocs destacats és el Buscaclick XXL, que convida els participants a buscar clicks de 65 cm per les botigues i restaurants dels comerços del centre, així com els més propers al mercat Torner. Durant aquests dies hi haurà també una bústia reial que permetrà als més petits dipositar les seves cartes als Reis d’Orient.

Els horaris de visita de la Fira són els següents:

– Del 2 al 4 de gener de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

– Dia 5 de gener des de les 10 fins a les 13 hores.

Cal destacar que la Fira de Clicks compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i de Tusgsal Direxis.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Clicks A Badalona Cartell 2023 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.