Fira d’art i artesania Artgra a Granollers
Data inici
06/04/2024
Data final
06/04/2024
Període
Hivern
Temàtica
Artística
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Granollers
Codi Postal
08401
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Estrelles de l´Art

Fira d’art i artesania Artgra a Granollers

   Granollers / Vallès Oriental / Barcelona

 06/04/2024 - 06/04/2024 


De 10 a 20.30h. La Fira d’Art i Artesania Artgra és un esdeveniment destacat que se celebra a Granollers.Aquesta fira ofereix una plataforma per als artistes i artesans locals i nacionals per mostrar i vendre les seves obres d’art i artesanies a un públic àmpli.

Artgra proporciona als visitants l’oportunitat de descobrir una àmplia varietat d’obres d’art, incloent pintures, escultures, fotografia, joieria, ceràmica, tèxtils i molt més. Els expositors són seleccionats amb cura per garantir una alta qualitat artística i artesanal.

A més de ser un lloc de venda, la Fira d’Art i Artesania Artgra inclou altres activitats com demostracions en viu, tallers interactius, sessions de pintura al natural, actuacions musicals en viu i activitats per a nens. Tot això crea un ambient vibrant i estimulant que atrau tant a amants de l’art com a famílies i aficionats a la cultura.

Artgra és una oportunitat excel·lent per a aquells que volen explorar i adquirir obres d’art úniques i artesanies exclusives, així com per a artistes i artesans per connectar amb el públic i donar a conèixer les seves creacions.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3.5]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira D'art I Artesania ArtgraInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.