Mostra de Formatges Artesans de Catalunya a Sort
Data inici
29/03/2024
Data final
30/03/2024
Període
Primavera
Temàtica
Formatges
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Pallars Sobirà
Municipi
Sort
Codi Postal
25560
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Mostra de Formatges Artesans de Catalunya a Sort

   Sort / Pallars Sobirà / Alt Pirineu

 29/03/2024 - 30/03/2024 


La Mostra de Formatges Artesans de Catalunya és un esdeveniment que celebra i promou els formatges artesans de la regió catalana. Aquesta mostra té lloc a la localitat de Sort, a la comarca del Pallars Sobirà. Més de 20 formatgeries artesanes de Catalunya i tast de formatges marinats amb vi del Batlliu i cerveses artesanes del Pallars.

Aquest tipus d’esdeveniments són comuns en moltes regions on es produeix formatge, ja que ofereixen una plataforma perquè els productors locals mostrin els seus productes, estableixin contactes amb altres professionals del sector i es connectin amb els consumidors.

En la Mostra de Formatges Artesans de Catalunya els visitants poden tastar una àmplia varietat de formatges artesans, aprendre sobre els diferents mètodes de producció i maduració, així com participar en activitats educatives relacionades amb el formatge i la gastronomia en general. Inclou demostracions culinàries, maridatges de formatge amb vi o altres begudes, conferències impartides per experts en el camp, tallers infantils…consulteu el web per més info.

Aquest tipus de mostra no només contribueix a la promoció i preservació de la cultura gastronòmica local, sinó que també ofereix una oportunitat per recolzar els petits productors i promoure pràctiques sostenibles en la producció d’aliments.

Consulta aquí la web oficial de Mostra de Formatges Artesans de Catalunya a Sort.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Mostra Formarges Artesants Sort 2024

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Mostra De Formatges Sort (1) Mostra Formatges A Sort (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.