Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals a Tàrrega
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Lleida
Comarca
Urgell
Municipi
Tàrrega
Espai
Pavelló del Club Natació i Carrer de La Plana
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals a Tàrrega

   Tàrrega / Urgell / Lleida

      Pavelló del Club Natació i Carrer de La Plana

  04/12/2022 a 06/12/2022  


Gran aparador de l’art, el disseny i l’artesania de les comarques de Lleida, amb més d’un centenar d’expositors.

Tàrrega brinda així al públic un punt on fer compres amb originalitat, una trobada d’art multidisciplinària: pintura, dibuix, ceràmica, escultura, disseny, joieria, fotografia, forja, interiorisme, manualitats i productes tèxtils constitueixen l’àmplia oferta. No hi falta l’alimentació artesana. Els assistents tenen oportunitat també de participar en tallers de manualitats. El programa s’arrodoneix amb recitals de poesia i cançó, jocs per a la mainada i gastronomia de proximitat.

Centenar d’artistes, dissenyadors i artesans, els quals posen a l’abast articles de creació singular, única i limitada. Entre altres disciplines, hi són presents la pintura, dibuix, ceràmica, escultura, orfebreria, fotografia, interiorisme, forja, tèxtil, manualitats…

La cita, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, ofereix també mig centenar de propostes familiars com tallers de manualitats, art, teatre, gastronomia o decoració nadalenca.

L’entrada al certamen és gratuïta i el recinte romandrà obert d’11 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 de la nit.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.