Fira de l’Horta i la Poma de Relleno a Vilabertran
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Vilabertran
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de l’Horta i la Poma de Relleno a Vilabertran

   Vilabertran / Alt Empordà / Girona

  18/09/2022 a 18/09/2022  


Aquesta fira es celebra des de l’any 2000 coincidint amb la festa major de Sant Ferriol, el tercer cap de setmana de setembre. Organitzada per l’Associació Cultural “Els Xiprers”, el seu objectiu és donar a conèixer els productes de l’horta i en especial els productes autòctons. S’organitza un mercat d’artesania, productes alimentaris i naturals amb una parada de verdures de les hortes de Vilabertran. També es fa venda i degustació de les pomes de “relleno”.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.