Fira de la bruixeria a Sant Joan Les Fonts
Període
Tardor
Temàtica
Cultura popular
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Sant Joan les Fonts
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la bruixeria a Sant Joan Les Fonts

   Sant Joan les Fonts / Garrotxa / Girona

  01/10/2022 a 02/10/2022  


El moment més màgic de tot l’any és el primer cap de setmana d’octubre. Durant tot el cap de setmana Sant Joan les Fonts acull la fira internacional de bruixeria. Una fira familiar, per a tots els públics, amb infinitat de propostes per a tots els públics. Mercat esotèric, tallers de dansa, música, activitats infantils, xerrades, demostracions, vol amb escombra, cercaviles embruixat, el tren de les bruixes,… en el *Clot de l’infern.

La Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts vol ser una fira per a tots els públics, una fira per visitar sobretot en família, però sense oblidar totes aquelles persones que de forma particular volen obtenir més informació sobre aquells temes que més els atrau, o dels que més desconeixen.

No podem oblidar el mercat amb més de 50 parades de venda i consultes especialitzades en el món esotèric, l’Associació de Comerciants animant i venent productes bruixerils, així com també l’animat bar de la colla Stoka’ts, el trenet Tricu tricu i l’escola de Belles Arts amb la seva decoració.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.