Fira de la bruixeria a Sant Joan Les Fonts
Temàtica
Cultura popular
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Sant Joan les Fonts

Fira de la bruixeria a Sant Joan Les Fonts

   Sant Joan les Fonts / Garrotxa / Girona

  06/10/2018 a 07/10/2018  


La Fira de Bruixeria de Sant Joan les Fonts vol ser una fira per a tots els públics, una fira per visitar sobretot en família, però sense oblidar totes aquelles persones que de forma particular volen obtenir més informació sobre aquells temes que més els atrau, o dels que més desconeixen.

No podem oblidar el mercat amb més de 50 parades de venda i consultes especialitzades en el món esotèric, l’Associació de Comerciants animant i venent productes bruixerils, així com també l’animat bar de la colla Stoka’ts, el trenet Tricu tricu i l’escola de Belles Arts amb la seva decoració.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...