Fira de la Coca i el Mató a Monistrol de Montserrat
Període
Tardor
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Monistrol de Montserrat
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Coca i el Mató a Monistrol de Montserrat

   Monistrol de Montserrat / Bages / Barcelona

  29/10/2022 a 30/10/2022  


Enguany, després de més de dues dècades, cel.lebrem la XXVIIIa edició d’aquest esdeveniment agroalimentari consolidat al Bages.
Any rere any obrim les portes de la nostra vila amb les mateixes ganes. Ganes d’oferir una mostra variada de gastronomia i artesania que ompli Monistrol de colors, olors i gustos. Una zona exclusiva amb tots els elabora- dors de de mató de montserrat i coques artesanes de tot tipus.
Us convidem també a descobrir els racons del poble, les excepcionals vistes, la diversitat associativa i gastronòmica, així com el seu patrimoni cultural.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.