Fira de la Tòfona de Centelles
Data inici
16/12/2023
Data final
17/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Centelles
Codi Postal
08540
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Tòfona de Centelles

   Centelles / Osona / Barcelona

 16/12/2023 - 17/12/2023 


Actualment la Fira aplega no només la tòfona de Centelles, sinó parades amb tòfones de territoris propers, atrets per la fama que ha anat adquirint gràcies a l’esforç continuat del municipi per satisfer la demanda del territori i donar a conèixer la tòfona a Catalunya.

L’Ajuntament de Centelles, organitzador de la Fira, garanteix un espai dinàmic i particpatiu, on els visitants podeu :

Aprendre : es realitzaran tallers en directe de cuina nadalenca i amb tòfona, encapálats per xefs de renom, amb l’objectiu que els participants perdin la por a cuinar amb aquest fong.

Tastar : els expositors de la Fira oferiran els seus millors productes, i també hi haurà cates i maridatges conduïts per reconeguts cuiners i productors de tòfona, que emfatitzaran la qualitat dels productes. A més, amb l’inici de la Fira, varis establiments de Centelles oferiran un exquisit menú amb tòfona i amb la millor selecció de productes de la zona. Es tracta de la iniciativa coneguda com a “Menja tòfona a Centelles” que cada any va guanyant més adeptes.

Comprar directament a productors i recol·lectors de tòfona i a altres productors agroalimentaris i artesanals de gran qualitat.

Divertir amb activitats pensades per als grans i diversió per als infants, convertint la Fira en un espai per gaudir amb tota la familia.

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.