Fira de la Via Augusta a Santa Fe del Penedès
Data inici
01/05/2019
Data final
01/05/2019
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Santa Fe del Penedès
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de la Via Augusta a Santa Fe del Penedès

   Santa Fe del Penedès / Alt Penedès / Barcelona

 01/05/2019 - 01/05/2019 


La Fira de la Via Augusta vol ser l’aparador dels artesans agroalimentaris de la Vegueria del Penedès. En temps ancestrals aquesta via -una de les principals de l’imperi Romà- unia pobles i fomentava la comunicació entre ells. També es feia servir per intercanviar mercaderies i donar-se a conèixer.

Aquesta mostra va néixer amb la voluntat de promocionar els productes de la comarca de l’Alt Penedès. S’hi podran degustar vins i caves de qualitat, i altres articles de proximitat, com ara formatges, olis, embotits, pa, mel, herbes, licors, galetes, most, bolets, melmelades, etc. També hi ha un espai per a l’artesania.

Un seguit d’activitats gratuïtes per a infants i exhibicions de tot tipus, degustacions i espectacles, així com una zona de restauració per esmorzar i dinar complementen la jornada.

(Font:Catalunya.com)

 

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.