Fira del Monestir i Festa de l’Ajust a Breda
Data inici
20/04/2024
Data final
21/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Medieval
Territori
Girona
Comarca
Selva
Municipi
Breda
Codi Postal
17400
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Monestir i Festa de l’Ajust a Breda

   Breda / Selva / Girona

 20/04/2024 - 21/04/2024 


La Fira del Monestir i Festa de l’Ajust a Breda és un esdeveniment que se celebra a la localitat de Breda, situada a la comarca de la Selva. Aquesta fira té lloc en honor al Monestir de Sant Salvador de Breda i rememora els ajustaments fiscals i jurídics que es realitzaven històricament en aquesta època de l’any.

Durant la Fira del Monestir i Festa de l’Ajust, els carrers del municipi es converteixen en un mercat medieval on es poden trobar productes artesanals, aliments locals, arts escèniques i altres activitats relacionades amb la cultura i la tradició.

Els visitants poden gaudir de recreacions històriques, espectacles de carrer, concerts de música tradicional, exposicions temàtiques i altres esdeveniments culturals que transporten als assistents a l’època medieval i els permeten conèixer la història i el patrimoni de Breda.

La Fira del Monestir i Festa de l’Ajust a Breda és una oportunitat única per a tota la família per a viure una experiència medieval autèntica i descobrir les tradicions i costums d’aquesta encantadora localitat catalana.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

7a Fira Del Monestir I 761a Festa De L'ajust 6 (1) 7a Fira Del Monestir I 761a Festa De L'ajust 2 (1) 7a Fira Del Monestir I 761a Festa De L'ajust (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

7a Fira Del Monestir I 761a Festa De L'ajust 3 (1) 7a Fira Del Monestir I 761a Festa De L'ajust 4 (1) 7a Fira Del Monestir I 761a Festa De L'ajust 5 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.