Fira de l’Ensenyament a Igualada
Temàtica
Educació i Formació
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Municipi
Igualada

Fira de l’Ensenyament a Igualada

   Igualada / Anoia / Barcelona


El recinte de l’antic Escorxador és l’escenari on se celebra, fins aquest dissabte, la vuitena Fira de l’Ensenyament d’Igualada. Coordinat des del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, l’esdeveniment aplega més de trenta universitats i escoles superiors, públiques i privades, que hi presenten les seves propostes formatives. En altres espais de la fira hi ha més de vint col·legis i instituts, exposant la seva oferta d’ensenyaments reglats, de cicles formatius o de programes de formació i inserció i, a més, altres centres a la mateixa ciutat i cossos de seguretat i emergències, com ara els Mossos d’Esquadra, els Agents Rurals o els Bombers de la Generalitat de Catalunya. També s’ofereixen xerrades informatives i orientació en punts d’atenció personalitzada. Aquest divendres es preveu l’assistència de prop de 1.500 alumnes, 700 dels quals arribats de fora d’Igualada, gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia a l’hora de facilitar-los el transport. La fira, amb entrada gratuïta, s’ha pogut visitar aquest divendres al matí i aquest dissabte de 9 a 14h.

Font: http://infoanoia.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...