Fira de les Bresques a Santa Càndia, Orpí
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Anoia
Municipi
Orpí
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de les Bresques a Santa Càndia, Orpí

   Orpí / Anoia / Barcelona

  24/04/2022 a 24/04/2022  


10:00 – 14:30: La Fira de les Bresques té el seu origen en el tradicional aplec que se celebrava per promocionar la mel dels apicultors de la zona. La fira, a més, pretén destacar la importància de les abelles a la vida i donar a conèixer les propietats medicinals, alimentàries i culinàries de la mel. Des de bon matí hi ha una mostra d’Arts o oficis vinculats amb el món de les abelles. Hi podrem degustar la mel dels apicultors, olorar fragàncies d’herbes aromàtiques, tastar hidromel, provar diferents ungüents…

Tradicionalment era el primer mercat de mel de tota la comarca. Des de bon matí hi ha una mostra d’Arts o oficis vinculats amb el món de les abelles on podreu degustar la mel dels apicultors, olorar fragàncies d’herbes aromàtiques, tastar hidromel, provar diferents ungüents… A part de tot això també podreu fer tallers; com ara espelmes, construccions de caixes niu, estampació de samarretes, degustacions de productes de mel, tallers de jocs de taula…)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.