Fira de l’oli de les Terres de l’Ebre i Fira de la garrofa a Jesús
Període
Hivern
Temàtica
Oli
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Tortosa
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de l’oli de les Terres de l’Ebre i Fira de la garrofa a Jesús

   Tortosa / Baix Ebre / Terres del'Ebre

  25/02/2022 a 27/02/2022  


La Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre, que cada últim cap de setmana de febrer es celebra al poble de Jesús, esdevé una plataforma per impulsar el patrimoni etnològic i recuperar i mantenir les tradicions lligades al món de la pagesia. Aquesta voluntat de recuperació de les tradicions referides troba en la Fira el marc més adient per optimitzar els recursos disponibles, assolir amb molta més eficàcia aquest objectiu de recuperació de les nostres tradicions i oficis i arribar a un major col.lectiu de persones, ja que s’aprofita l’atractiu de la pròpia Fira per fer arribar el missatge amb major projecció. (Font: EMDJesús)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.