Fira de l’oli de les Terres de l’Ebre i Fira de la garrofa a Jesús
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Hivern
Temàtica
Oli
Com arribar a la Fira

Fira de l’oli de les Terres de l’Ebre i Fira de la garrofa a Jesús

Tortosa / Baix Ebre / Terres del'Ebre

25/02/2022 > 27/02/2022

La Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre, que cada últim cap de setmana de febrer es celebra al poble de Jesús, esdevé una plataforma per impulsar el patrimoni etnològic i recuperar i mantenir les tradicions lligades al món de la pagesia. Aquesta voluntat de recuperació de les tradicions referides troba en la Fira el marc més adient per optimitzar els recursos disponibles, assolir amb molta més eficàcia aquest objectiu de recuperació de les nostres tradicions i oficis i arribar a un major col.lectiu de persones, ja que s’aprofita l’atractiu de la pròpia Fira per fer arribar el missatge amb major projecció. (Font: EMDJesús)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...