Fira de l’Oli i l’Olivera a Espolla
Data inici
21/01/2024
Data final
21/01/2024
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Espolla
Espai
Carrers del poble
Codi Postal
17753
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Associació cultural la fraternal espollenca

Fira de l’Oli i l’Olivera a Espolla

   Espolla / Alt Empordà / Girona

       Carrers del poble

 21/01/2024 - 21/01/2024 


La Fira de l’Oli i l’Olivera d’Espolla és una celebració anual que se celebra a la localitat de Espolla, situada a la comarca de l’Alt Empordà a Catalunya. Aquest esdeveniment està dedicat a exaltar i compartir la rica tradició de l’oli d’oliva i la importància de l’olivera en aquesta regió.

Durant aquesta fira, els visitants tenen l’oportunitat d’immersir-se en el món de l’oli d’oliva i l’olivera mitjançant una varietat d’activitats. S’organitzen degustacions d’olis d’oliva, permetent als assistents gaudir i apreciar les diferents varietats i qualitats d’aquest preciat producte local. A més, es poden realitzar visites guiades a oliveres i molins d’oli, on es pot aprendre sobre el procés de producció des de la collita de les olives fins a l’obtenció de l’oli, coneixent així els detalls i la dedicació que implica la seva elaboració.

A banda de les experiències gastronòmiques, la fira sovint ofereix un ampli ventall d’activitats culturals i entreteniment. Poden incloure espectacles tradicionals, música en viu, tallers artesanals i exhibicions relacionades amb la cultura local. També sol haver-hi mercats de productes artesanals i locals, oferint una varietat de productes de la zona que van més enllà de l’oli d’oliva, destacant la diversitat i riquesa de la producció regional.

Consulteu el programa adjunt per a més informació.

 

 

Consulta aquí la web oficial de Fira de l’Oli i l’Olivera a Espolla.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De L'oli I L'olivera A Espolla Cartell 2024 Espolla 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.