Mostra Internacional de Pastisseria a Sant Vicenç dels Horts
Temàtica
Gastronòmica
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Hivern
Municipi
Sant Vicenç dels Horts

Mostra Internacional de Pastisseria a Sant Vicenç dels Horts

   Sant Vicenç dels Horts / Baix Llobregat / Barcelona

  22/01/2022 a 24/01/2022  


Organitzada per l’Ajuntament i pel mestre vicentí Eugeni Muñoz, la Mostra Internacional de Pastisseria és una de les propostes destacades de la 38a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts.

Sant Vicenç dels Horts torna a ser la capital internacional de la pastisseria. Un any més potenciem la Mostra Internacional de Pastisseria Pastry Sense, un esdeveniment plenament consolidat que arriba a la cinquena edició i que ens converteix en referent mundial. Professionals de prestigi reconegut es donaran cita a la carpa de la plaça de la Vila per compartir la seva experiència i els seus coneixements amb el públic. L’edició d’enguany comptarà amb pastissers i pastisseres de la talla de Camila Elizalde, Esther Roelas, Francisco Broccolo, Jesús Fuentes, Martina Sampaolo i Cris Massana, Richard Hawke, Ivan Pascual, Guilherme Guise, Pepe Leotta i Carla Rodrigues i l’Institut Dertosa.

A través d’un format únic al món, el cartell de convidats oferirà sessions de cuina en directe adreçades a tots els públics, professional i no professional. L’objectiu és acostar l’ofici de la pastisseria a la ciutadania a través de classes magistrals, de tal manera que tothom pugui gaudir del procés de les elaboracions, des de la preparació d’utensilis i la presentació dels ingredients fins a l’execució de la recepta i la posada en escena del pastís en una experiència única per als comensals.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...