Fira Intercomarcal de l’Oli a Móra la Nova
Recinte Firal
Fira Móra la nova
Període
Hivern
Temàtica
Oli

Fira Intercomarcal de l’Oli a Móra la Nova

Móra la Nova / Ribera d'Ebre / Camp de Tarragona

29/01/2022 > 30/01/2022

La Fira de Móra la Nova es un certamen firal agrícola, ramader i industrial únic d’aquest tipus, on en les seves darreres edicions ha iniciat la potenciació de la presència de l’oli. Aquesta es celebra amb la voluntad de difondre i promocionar els diferents olis que es produeixen a les nostres terres.

La excel.lent situació geogràfica i de confluència d’una àmplia zona productora d’olis de gran qualitat. D’una banda, els olis de la prestigiosa DOP Siurana, d’altra els excel.lents olis de la DOP Terra Alta, i entres les dues els olis de la Ribera d’Ebre. Així, és el lloc idoni per fer un aparador de tots els nostres olis i que el consumidor pugui triar aquell que més li agradi.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...