Fira de l’Olivera de Santa Oliva
Període
Tardor
Temàtica
Oli
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Penedès
Municipi
Santa Oliva
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de l’Olivera de Santa Oliva

   Santa Oliva / Baix Penedès / Barcelona

  13/11/2022 a 13/11/2022  


Un dia per gaudir amb les activitats, paradistes i de l’entorn emblemàtic de Santa Oliva.

Una interessant proposta on podreu trobar visites guiades al monestir, exposició i venda d’olis i altres productes derivats de l’olivera, tallers per a grans i petits, xerrades sobre aquest producte que ens faran conèixer coses i valorar-lo encara més, tast d’olis, cuina, caminada guiada, berenar popular amb pa amb oli i xocolata i moltes propostes populars i familiars més, seran el que trobareu a la Fira de l’olivera de Santa Oliva.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.