Fires de Maig a Vilafranca del Penedès
Data inici
17/05/2024
Data final
19/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Vilafranca del Penedès
Espai
Recinte Firal (Av. Catalunya, s/n)
Codi Postal
08720
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Fires de Maig a Vilafranca del Penedès

   Vilafranca del Penedès / Alt Penedès / Barcelona

       Recinte Firal (Av. Catalunya, s/n)

 17/05/2024 - 19/05/2024 


Les Fires i Festes de Maig o “dels enamorats” de Vilafranca del Penedès, són l’aparador del Penedès amb més de 17.000 m2, on empreses de diferents sectors,  ofereixen els seus productes i serveis presentant, any rere any, les seves novetats a la població de Vilafranca i les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, principalment.

Durant 3 dies més de 26.000 persones acudeixen a descobrir les novetats i promocions d’empreses i comerciants. Les Fires de Maig són una referència en el calendari de les fires de Catalunya, tant pel negoci directe generat, com l’induït al llarg dels dies previs i posteriors a la fira.

Les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès se celebren els dies 17, 18 i 19 de maig de 2024. Són el gran punt de trobada laboral i econòmic del Penedès i ofereixen un espai de caràcter multisectorial que permet conèixer les novetats de cada sector i potenciar el desenvolupament del territori. Les Fires tenen una vocació d’obertura cap al públic local i d’arreu que busca nous productes, serveis i un espai de trobada agradable i adequat. I ho fan mitjançant un gran aparador de propostes que permet al públic tocar, tastar i conèixer de primera mà una infinitat de productes i serveis innovadors.

Consulta aquí la web oficial de Fires de Maig a Vilafranca del Penedès.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 3]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.