Fira de Nadal a Cubelles
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Cubelles

Fira de Nadal a Cubelles

   Cubelles / Garraf / Barcelona

  11/12/2021 a 12/12/2021  


Les festes de Nadal arriben un any més a tots els pobles i ciutats. Carrers, places i cases, tindran tots ells una decoració i una il·lusió especial i diferent. Sabedors de tot això, Cubelles ens proposa gaudir del Nadal d’una manera diferent amb l’organització de la seva fira de Nadal. Un esdeveniment molt especial que ens apropa a tots, diferents propostes molt entranyables que fan que aquesta fira sigui un bon tret de sortida a les festes nadalenques. A l’esdeveniment trobareu activitats pensades per gaudir-ne tota la família, parades de productes nadalencs i tradicionals, artesania, decoració, etc. I moltes activitats més que faran que aquest sigui un Nadal diferent. La Fira de Nadal de Cubelles, és una bona proposta familiar.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...