Pallars Food Fest a Tremp
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Tremp

Pallars Food Fest a Tremp

   Tremp / Pallars Jussà / Barcelona

  07/05/2022 a 07/05/2022  


FIRA AJORNADA. La ciutat de TREMP, té una tradició firal que arrenca, al menys, des del segle XII. En aquesta època es celebraven a la població quatre fires agrícoles: St. Joan, St. Domènec, St. Lluc i St. Tomàs. Aquesta darrera, que es celebrava al mes de desembre, és la mare de l’actual Fira de Primavera.

La Pallars Food Fest es un tast gastronòmic que posa en valor la qualitat de la gastronomia i els professionals de la cuina del Pallars Jussà. Sorgeix l’any 2017 com el resultat de l’evolució del Tast del Pallars, un esdeveniment gastronòmic que va introduir-se a la Fira de Primavera l’any 1994 amb l’objectiu de promocionar l’oferta gastronòmica de Tremp i la comarca.

(Font:AjTremp)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...