Pallars Food Fest a Tremp
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats

Pallars Food Fest a Tremp

Tremp / Pallars Jussà / Barcelona

30/05/2020 > 30/05/2020

FIRA AJORNADA. La ciutat de TREMP, té una tradició firal que arrenca, al menys, des del segle XII. En aquesta època es celebraven a la població quatre fires agrícoles: St. Joan, St. Domènec, St. Lluc i St. Tomàs. Aquesta darrera, que es celebrava al mes de desembre, és la mare de l’actual Fira de Primavera.

La Pallars Food Fest es un tast gastronòmic que posa en valor la qualitat de la gastronomia i els professionals de la cuina del Pallars Jussà. Sorgeix l’any 2017 com el resultat de l’evolució del Tast del Pallars, un esdeveniment gastronòmic que va introduir-se a la Fira de Primavera l’any 1994 amb l’objectiu de promocionar l’oferta gastronòmica de Tremp i la comarca.

(Font:AjTremp)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria de Cartells

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...