Fira de Sant Isidre a Solsona
Data inici
11/05/2024
Data final
12/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Multisectorial
Territori
Lleida
Comarca
Solsonès
Municipi
Solsona
Codi Postal
25280
Recinte Firal
Fira de Solsona

Fira de Sant Isidre a Solsona

   Solsona / Solsonès / Lleida

 11/05/2024 - 12/05/2024 


Els actius de la fira són diversos i nombrosos. És la fira amb més caps de bestiar vius del país, fet de gran singularitat i atractiu, que reconeix el sector ramader de la nostra comarca i d’arreu del territori. S’hi impulsen també mostres de bestiar amb diverses exhibicions i concursos de raça.

La Fira de Sant Isidre és, doncs, un certamen que esdevé un immillorable aparador comercial, social, cultural, empresarial i turistic del Solsonès, davant d’una mescla de ramaderia, agricultura i propostes de tot tipus per a públics ben diversos.
Més de 170 expositors tornaran a fer grossa la Fira de Sant Isidre en la seva seixanta-novena edició, que se celebrarà el cap de setmana, recuperant la seva essència amb les cites que el defineixen, com les mostres de bestiar vaquí, equí i oví i cabrum, d’artesania i de productes artesans del Solsonès i de tractors i maquinària agrícola d’època, les fires d’automoció, de maquinària, industrial i comercial, així com l’espai gastronòmic, entre d’altres.

Tallers, espectacles de música i dansa, jocs gegants, exposicions, una jornada tècnica i el Bestiari Fest integren la programació amb una trentena llarga de convocatòries coordinades pel Consell Comarcal del Solsonès i Solsonès Fires.

Consulta aquí la web oficial de Fira de Sant Isidre a Solsona.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira De Sant Isidre A Solsona Cartell 2024 Fira De Sant Isidre A Solsona Cartell 2023Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.