Fira de Santa Llúcia a Navès
Data inici
10/12/2023
Data final
10/12/2023
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Lleida
Comarca
Solsonès
Municipi
Navès
Codi Postal
25286
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Santa Llúcia a Navès

   Navès / Solsonès / Lleida

 10/12/2023 - 10/12/2023 


Fira celebrada des de temps immemorial, de caire artesanal, amb exposició d’articles relacionats amb el món rural. Venda de productes nadalencs, exposicions de maquinària agrícola, concursos i altres activitats.

El segon cap de setmana de desembre es celebra la Fira de Santa Llúcia, una de les fires més antigues de Catalunya. És visitada majoritàriament per gent del Solsonès, i comarques veïnes.

Durant els últims anys s’ha convertit en una fira de caire artesà, tot i que anys enrera era un punt de compra i venda de bestiar per tota la gent d’aquests voltants.

La major part d’activitats es concentren el diumenge, tot i que durant la setmana es realitzen altres activitats, entre les quals destaca l’obra de teatre que cada any estrena en aquestes dates el grup de teatre local. També es fan conferències, espectacles de màgia…  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.