Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya a l’Arboç
Període
Tardor
Temàtica
Artística
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Penedès
Municipi
L'Arboç
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya a l’Arboç

   L'Arboç / Baix Penedès / Camp de Tarragona

  09/12/2022 a 11/12/2022  


Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya
La Fira s’adreça al públic familiar i l’esdeveniment tindrà un marcat to nadalenc i les activitats pels més petits de la casa seran unes dels grans protagonistes, sempre amb el permís de les puntaires, que el diumenge dia 10 celebraran una jornada històrica a la plaça de la Badalota, amb la tradicional Plantada i Exhibició de coixins, el mercat puntaire, i el lliurament dels premis del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya.

(Font Aj.L’Arboç)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.