Fira de St Antoni i Fira del Fesol a Santa Pau
Data inici
21/01/2024
Data final
21/01/2024
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Santa Pau
Codi Postal
17811
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Comissió de la Fira de Sant Antoni i Ajuntament de Santa Pau

Fira de St Antoni i Fira del Fesol a Santa Pau

   Santa Pau / Garrotxa / Girona

 21/01/2024 - 21/01/2024 


La Fira del Fesol de Santa Pau és una celebració anual que posa en valor el fesol, un llegum de gran importància en la gastronomia local.

Aquest esdeveniment té lloc a Santa Pau, un encantador poble situat a la comarca de la Garrotxa, a Catalunya.

La fira està dedicada a exaltar i promoure el fesol, oferint una oportunitat única per conèixer i degustar aquest llegum tan apreciat a la regió. És una ocasió per als visitants de gaudir de la diversitat de plats i receptes elaborades amb fesol, com ara cassoles, guisats, sopes, i molts altres plats tradicionals al mes de gener.

A més de la mostra gastronòmica, la fira inclou altres activitats com ara mercats de productes locals, artesanies, exposicions, tallers relacionats amb la cuina, actuacions musicals i activitats culturals per a tota la família.

Els visitants tenen l’oportunitat d’adquirir fesol de qualitat i altres productes artesanals de la zona, mentre gaudeixen d’un ambient festiu i cultural que ressalta la importància d’aquest llegum en la culinària local i la identitat de Santa Pau.

Consulta aquí la web oficial de Fira de St Antoni i Fira del Fesol a Santa Pau.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 5]

  Galeria d'imatges

Fira De St Antoni I Fira Del Fesol Fira de St Antoni i Fira del Fesol Fira de St Antoni i Fira del Fesol

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Firafesol2024 Cartell Fira De St Antoni I Fira Del Fesol A Santa Pau Cartell 2020 Fira De St Antoni I Fira Del Fesol A Santa Pau Cartell 2019 Fira De St Antoni I Fira Del Fesol A Santa Pau Cartell 2017 Fira De St Antoni I Fira Del Fesol A Santa Pau Cartell 2013Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.