Fira de Tots Sants a Vilaller
Data inici
01/11/2022
Data final
02/11/2022
Període
Tardor
Temàtica
Animals
Territori
Alt Pirineu
Comarca
Alta Ribagorça
Municipi
Vilaller
Codi Postal
25552
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Vilaller

Fira de Tots Sants a Vilaller

   Vilaller / Alta Ribagorça / Alt Pirineu

 01/11/2022 - 02/11/2022 


La fira de Tots Sants de Vilaller és una fira mil·lenària, la més antiga de la comarca, de gran importància a les comarques pirinenques i que ha estat un punt de referència econòmica des d’antic. S’organitza en un període de l’any previ a l’entrada dels mesos més freds i de les nevades que deixaven aïllades a les cases i masos més allunyats de les poblacions. Així els pagesos i ramaders s’abastien de productes necessaris per subsistir en aquests mesos on les condicions de vida eren més extremes.  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Mil·lenària De Tots Sants De Vilaller Foto 1 Min Fira Mil·lenària De Tots Sants De Vilaller Foto 2 Min Fira De Tots Sants A Vilaller Foto 1 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Mil·lenària De Tots Sants De Vilaller Cartell 2023 Min Fira De Tots Sants A Vilaller Cartell 2021 (1) Fira De Tots Sants A Vilaller Cartell 2022 (1) Fira Mil·lenària De Tots Sants De Vilaller Cartell 2019 Min Fira Mil·lenària De Tots Sants De Vilaller Cartell 2018 Min Fira Mil·lenària De Tots Sants De Vilaller Cartell 2014 Min Fira Mil·lenària De Tots Sants De Vilaller Cartell 2013 MinInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.