Solsoterra-Fira del bolet del Solsonès
Període
Tardor
Temàtica
Bolets
Territori
Lleida
Comarca
Solsonès
Municipi
Solsona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Solsoterra-Fira del bolet del Solsonès

   Solsona / Solsonès / Lleida

  21/10/2022 a 23/10/2022  


Un certamen que neix de la unió de l’Ecològica i la Fira del Bolet del Solsonès, pensat amb l’objectiu de posar en valor els productes ecològics, la sostenibilitat i els boscos. Aquesta fira és el resultat de la col·laboració de diferents agents públics i privats del territori, de forma conjunta, amb il·lusió i afany, creiem fermament que una producció i consum diferent és possible.

En aquest certamen trobarem el tradicional mercat del bolet i les activitats relacionades amb aquest producte del bosc, també hi haurà un espai de venda per a la producció ecològica de la comarca acompanyat d’activitats i xerrades relacionades amb la sostenibilitat, la salut i el medi ambient.

A la Fira s’hi afegeix també la Jornada Masies Sostenibles i el Solsbirra Fest i també serà el punt de sortida de les Jornades Gastronòmiques de Tardor organitzades pel Gremi d’Hostaleria del Solsonès.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.