Solsoterra-Fira del bolet del Solsonès
Data inici
21/10/2023
Data final
22/10/2023
Període
Tardor
Temàtica
Bolets
Territori
Lleida
Comarca
Solsonès
Municipi
Solsona
Espai
plaça Major
Codi Postal
25280
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Solsoterra-Fira del bolet del Solsonès

   Solsona / Solsonès / Lleida

       plaça Major

 21/10/2023 - 22/10/2023 


Un certamen que neix de la unió de l’Ecològica i la Fira del Bolet del Solsonès, pensat amb l’objectiu de posar en valor els productes ecològics, la sostenibilitat i els boscos. Aquesta fira és el resultat de la col·laboració de diferents agents públics i privats del territori, de forma conjunta, amb il·lusió i afany, creiem fermament que una producció i consum diferent és possible.

En aquest certamen trobarem el tradicional mercat del bolet i les activitats relacionades amb aquest producte del bosc, també hi haurà un espai de venda per a la producció ecològica de la comarca acompanyat d’activitats i xerrades relacionades amb la sostenibilitat, la salut i el medi ambient.

El tercer cap de setmana d’octubre Solsona reivindica el potencial de la comarca com a terra de bolets i de productes ecològics i artesans amb la Solsoterra, la Fira de la Terra del Solsonès. La tercera edició del certament nascut de la fusió de la Fira del Bolet i el Boletaire i l’Ecològica creix en nombre d’expositors, que passa dels 32 als 42, i de convocatòries paral·leles tant per al públic gurmet com per al general i al familiar.

La plaça Major continuarà sent l’epicentre de la fira amb nou parades, entre les de bolets i artesans alimentaris del Solsonès -enguany hi haurà una inspecció dels bolets a la venda. A la plaça de la Catedral d’hi ubicaran dotze expositors de La Menestrala, l’associació d’artesans del Solsonès. AIxí mateix, el cèntric eix format pel carrer del Castell des de l’altura de l’ajuntament i el carrer de Sant Miquel, s’omplirà de parades d’artesania d’arts i oficis de fora de la comarca.

Consulta aquí la web oficial de Solsoterra-Fira del bolet del Solsonès.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Solsoterra Fira Del Bolet Del Solsonès Foto 1 (1) Solsoterra Fira Del Bolet Del Solsonès Foto 13 (1) Solsoterra Fira Del Bolet Del Solsonès Foto 3 (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Solsoterra Fira Del Bolet Del Solsonès Cartell 2023 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.